Mandag-fredag 08.00-19.00

Naprapat

Naprapatene gir helsefremmende og effektiv manuell behandling av muskel- og leddplager, både akutt, langvarig, forebyggende og rehabiliterende. Pasientens anamnese (pasientens sykehistorie), undersøkelser og tester danner grunnlaget for den individuelle behandlingen. Det legges stor vekt på å analysere og forebygge underliggende årsaker. Behandlingen retter seg i første omgang inn mot å gjenskape normal funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Alle behandlingsformene er basert på anerkjente behandlingsmetoder. I behandlingen bruker naprapaten ulike behandlingsmetoder, der leddspesifike teknikker i form av manipulasjon og mobilisering kombineres med ulike typer av muskelbehandling. Eksempler på dette er tøying av muskler, behandling av triggerpunkter og massasje.

vi kan hjelpe deg med

Ved behov brukes også annen fysikalsk behandling som TENS (elektroterapi) og ultralyd. Hjemmeøvelser, rehabiliterende trening og ergonomsisk rådgivning er også en del av behandlingen.

Naprapaten behandler ulike typer funksjonsforstyrrelser samt smertetilstander i bevegelsesapparatet. Når noe ikke fungerer som det skal i kroppen registreres dette via nerve, muskel og skjelettsystemet ofte som smerte.

Eksempler på tilstander vi jobber med er: stive muskler, langvarig og akutte ryggproblemer, langvarige og akutte nakkeproblemer (som i sin tur kan forårsake hodepine og svimmelhet), skulder, kne, underarm og achilles problemer.

Siste nytt

IMPINGEMENT HOFTE

Pasientene med denne tilstanden presenterer typisk med stivhet, moderat til kraftig smerte i fremre del av hofte/lyskeområdet, smerte i lår, sete eller i noen tilfeller ryggstivhet. Noen opplever også klikking, låsning og generell følelse av vanskeligheter for å utføre daglige gjøremål (1). FAI – En pasientvennlig gjennomgang Femoroacetabulær impingement (FAI)

Les mer »

Behandling av idrettskade

Behandling av idrettsskader Vi behandler akutte og kroniske skader. Noen ganger kan en skade oppstå i kamp eller treningssituasjon, mens den andre ganger kan ha vært der over lengre tid. Det er alltid viktig å få stilt rett diagnose for å få den behandlingen og opptreningen du behøver. Våre behandlere

Les mer »

Behandling av plantar fascitt

Behandling av plantar fascitt Mange kommer til oss med behandling plantar fachitt og har gått i månedsvis. De har forsøkt det meste for behandling av plantar fascitt uten resultat. Noen er så plaget at de ikke kan leve et normalt liv lenger. Smerten under foten er for hemmende til at

Les mer »