Mandag-fredag 08.00-19.00

Personlig trening og rehabilitering

Hva gjør en personlig trener (PT)?

En PT er en som hjelper til å finne riktig trening i form av deg og dine mål, samt ut i fra dine forutsetninger.

En PT kan feks hjelpe deg med å trene riktig slik at du blir sterkere, raskere og ikke minst gi deg motivasjon og inspirasjon på veien.

Uansett alder og form har alle utbytte av å bevege seg, men det er viktig å trene riktig for å unngå belastningsskader, en PT veilede til slik at du får mer ut av treningen.

Enten du aldri har trent før, trent tidligere, trenger ny motivasjon eller rehabtrening, vi er her for deg!

vi kan hjelpe deg med

Det er ulike måter å trene med PT på. Det spørs helt kundens treningsbakgrunn, skadehistorikk, mål og begrensninger. Første møte handler om å kartlegge den fysiske helse slik at du kan få best mulig oppfølging.

Vår rolle som PT-er å passe på at du har riktig intensitet, nok hvile, at treningen utføres riktig, motivere og pushe deg i riktig retning.

  • Hva ønsker du å oppnå?
  • Hva er ditt mål?
  • Har du et mål i det hele tatt?

Sliter du med å sette deg et mål kan en PT hjelpe deg med å sette et realistisk mål, finne ut hvor ofte du bør trene for å nå målet og gi et tidsperspektiv på hvor lang tid det vil ta.

Hvordan kan vi hjelpe?

Behandlerne på LMLK har lang erfaring og kompetanse på å personlig trening og rehabilitering.

Vi skreddersyr det løpet som passer for deg!

Kontakt oss

"*" indicates required fields

Siste nytt

Ryggsmerter

ryggsmerter Ryggsmerter er veldig vanlig, både hos idrettsutøvere og i befolkningen. De fleste av oss vil oppleve flere episoder med ryggsmerter gjennom livet. Rundt 85% av befolkningen vil på ett eller annet tidspunkt oppleve dette. Mange blir bra i løpet av 3 måneder. Ca. halvparten vil få tilbakefall mens noen

Les mer »

Osteopati Strømmen

HVA ER OSTEOPATI STRØMMEN? Osteopati baserer seg på en grundig sykehistorie, manuell undersøkelse og behandling – hvor man vektlegger sammenhengene mellom fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker helsen vår. Manuell behandling, fysisk aktivitet og håndtering av en stressende hverdag er noe av det vanligste osteopater jobber med. Våre autoriserte

Les mer »

Ny avdeling på Strømmen!

Velkommen til vår nye avdeling på strømmen! Avdeling Strømmen er en del av Lillestrøm muskel- og leddklinikk. Avdeling Strømmen er et tverrfaglig kompetansesenter hvor vår visjon er å behandle hele mennesket. Vi har samarbeid i dag med flere ledende aktører i både privat- og bedriftsmarkedet, i tillegg til at vi

Les mer »