YOGAKURS OPPSTART 15. AUGUST 2017

Ønsker du å bli mykere i kroppen og ha et større fokus på pust og balanse i hverdagen?

Dette 8 ukers kurset er perfekt for deg som har trent eller ønsker å begynnne med yoga. Vi starter opp i våre nye og freshe lokaler i Kirkegt 6, Lillestrøm onsdager fra 19-20. 

Myk yoga :

Myk yoga er en rolig yogaform som gir god avspenning i en krevende hverdag. Fokuset ligger i å åpne opp området rundt rygg, hofter, skuldre og skape balanse i kroppen. Det blir noen flytende overganger og noen veldig rolige posisjoner som vi holder over litt mer tid for å åpne opp i bindevevet, dyp muskulatur og ledd. 

Klassen blir undervist med rolig musikk, dempet belysning og myk veiledning inn og ut av stillingene. Denne klassen er designed for at du skal få nyte alenetid i stillhet, ro og å fylle opp med ny energi for å ta med ut i ditt daglige liv. Velkommen til en deilig time. 

Vinyasa basic: 

Vinyasa er en energisk og lekende yogaform hvor det å puste i takt med kroppens bevegelser er et viktig element. Denne synkroniseringen mellom pust og bevegelser resulterer i en svært jevn trening, og det øker mental fokus.

På denne klassen får du styrket og åpnet kroppen gjennom oppkvikkende,dynamiske bevegelser og kreative sekvenser. Denne timen løfter energien, og du kommer ut med en følelse av ny letthet i kropp og sinn. Timen passer alle nivå. Vi kommer til å ta for oss forskjellig fokus på hver time da dette er en nybegynner vennlig klasse. Du kommer til å lære det du trenger for å ha en trygg og snill praksis mot din kropp. Velkommen til mye morsomheter på matta. 

Ta kontakt med Jeanette Riise på telefon 99029359 eller mail jeanette@abc4332.sg-host.com for påmelding.

Vær rask, vi har et begrenset antall plasser!

Pris 8 ukers kurs 1200,-

Onsdager fra kl 19-20.

Leave a Comment